Το αντίο της κόρης του Σπύρου Φωκά: «Μας την έκανε ο μπαμπάς»

Η Κωνσταντίνα Φωκά αποχαιρέτησε τον πατέρα της

Must Read

Ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά μέσα από τα social media της γράφοντας «Καλή αντάμωση Σπύρο μου» κι ένα τραγούδι.

Λίγες ώρες μετά τον Σπύρο Φωκά αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και η κόρη του Κωνσταντίνα Φωκά, η οποία δεν είναι βιολογική του κόρη, αλλά κόρη της συζύγου του Λίλιαν.

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι» έγραψε η Κωνσταντίνα Φωκά, ανεβάζοντας μια κοινή της φωτογραφία με τον αείμνηστο ηθοποιό.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… Είναι περισσότερο προστατευτικός. Μπορώ να σου πω ότι μαζί τα συζητάμε όλα και πολλές φορές μου δίνει λύσεις σε κάποια θέματα που εγώ δεν τολμώ να τις σκεφτώ καν. Θαυμάζω το πόσο ανοιχτό μυαλό είναι», είχε δηλώσει για τον Σπύρο Φωκά η Κωνσταντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This