Πάολα για Κασσελάκη: «Ο ξενομπάτης, που ήρθε σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του»

«Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του» είπε για τον Αχιλλέα Μπέο

Must Read

Η Πάολα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο και στο Στέφανο Κασσελάκη.

Σε ερώτηση για το αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η Πάολα τόνισε: «Δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για τον Αχιλλέα Μπέο η Πάολα ανέφερε: «Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του».

Για το Στέφανο Κασσελάκη, η τραγουδίστρια είπε τα εξής: «Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;»

Kαι συνέχισε: «Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This