H Σάσα Μπάστα εξηγεί γιατί πήρε αλεξίσφαιρο αμάξι

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το έκανε επειδή φοβόταν

Must Read

Η Σάσα Μπάστα, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα στο οποίο συνεργάζονταν, στην κριτική που δέχθηκε η Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα της, στο λόγο για τον οποίο αγόρασε αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο και στο αν έχει χωρίσει με τον σύζυγο και πατέρα της κόρης της.

«Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη» εξήγησε για τη συνεργασία της.

«Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν» σχολίασε για το αν έχει χωρίσει με τον σύζυγο και πατέρα της μοναχοκόρης της ενώ τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά.

Όσο για τον λόγο που αναγκάστηκε να αγοράσει αλεξίσφαιρο αμάξι, η ίδια εξήγησε ότι: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Το θέμα είναι πως το διαχειρίστηκα. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω» και τέλος τόνισε για τη Δέσποινα Βανδή: «Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This