Παντρεύονται Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η σύντροφός του Γεωργία Σιακαβάρα θα παντρευτούν σύντομα και ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του γνωστού νομικού στην Παιανία. Ο γάμος θα γίνει άμεσα, μέσα στο 2023 στο ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά που βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Διόνυσο στο οποίο το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί, όμως αυτό το διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέας κατοικίας στο Παλαιό Ψυχικό. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μάλιστα δήλωσε πως η Γεωργία Σιακαβάρα σημαίνει για εκείνον “το παν”.

Σήμερα η Γεωργία Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση «Γέρμα», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Πρόκειται για την ιστορία μια παντρεμένης άτεκνης γυναίκας που ο πόθος της να αποκτήσει παιδί έχει καταλήξει εμμονή. Αν και από το συγγραφέα, η ιστορία τοποθετείται στην ισπανική επαρχία, ο Κώστας Παπαπέτρος την διασκεύασε να εκτυλίσσεται στη Μάνη.

Η παράσταση έχει ανέβει αρκετές φορές στα ελληνικά θέατρα με κάθε σκηνοθέτη να βάζει την προσωπική του σφραγίδα όπως έγινε και τώρα με τον Βασίλη Πλατάκη ο οποίος επιλέγει στη δική του μεταφορά να χρησιμοποιούνται μάσκες στην αρχή και στο τέλος της παράστασης για να κρυφτούν λόγια που δεν έπρεπε να λέγονται κι αισθήματα που πρέπει να παραμείνουν κρυφά. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Γέρμα” έχει η Γεωργία Σιακαβάρα που παντρεύεται τον άνδρα που έχει επιλέξει για εκείνη ο πατέρας της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This