Η Μαρία Καρλάκη φωτογραφίζεται με το νεογέννητο γιο της και τον πατέρα του μωρού

«11.11.23 ήρθε στην ζωή μου αγγελούδι μου ! Σε περίμενα μια ζωή! Καλότυχος, ευλογημένος και Παναγιοσκεπαστος να είσαι» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Must Read

H Mαρία Καρλάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου καθώς έφερε στον κόσμο το γιο της, ένα υγιέστατο μωρό βάρους 3.190 γραμμαρίων και ύψους 52 εκατοστών.

Η τραγουδίστρια έκανε πριν λίγες μέρες μια πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μαζί με τον Πρόεδρο του μαιευτηρίου και τον γυναικολόγο της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για όσα έκαναν για εκείνη:

Σήμερα το μεσημέρι, η Μαρία Καρλάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες μία με το νεογέννητο γιο του και μία με τον πατέρα του μωρού της με τον οποίο έχει πει πως έχουν χωρίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: «11.11.23 ήρθε στην ζωή μου αγγελούδι μου ! Σε περίμενα μια ζωή! Καλότυχος, ευλογημένος και Παναγιοσκεπαστος να είσαι.»

https://www.instagram.com/p/Czs9a19KVE5/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This