Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε την τελευταία φορά που είχε ερωτική επαφή

Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Must Read

Σε ρόλο μάγειρα είδαμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού έκανε πρεμιέρα στην διαδικτυακή του εκπομπή «Raw House» και μαγείρεψε για τους ακόλουθούς του παστίτσιο ενώ παράλληλα απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν.

Στην αρχή αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει συνάψει σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκαθαρίζοντας πως: «Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται»,

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως η τελευταία φορά που ήρθε σε ερωτική επαφή ήταν στις 6 Νοεμβρίου.

Στην ερώτηση αν θα έκανε επανασύνδεση με κάποια πρώην του, απάντησε πως: «Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε. Μέχρι στιγμής δεν έχω γυρίσει ποτέ σε πρώην, όχι επειδή είμαι στενόμυαλος». 

«Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω», είπε σε άλλη στιγμή της εξομολόγησής του.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς σημείωσε πως: «Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τις πέντε πιο όμορφες Ελληνίδες, λέγοντας: «Όταν πρέπει να απαντήσω, δεν μου έρχονται. Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This