Μαρία Κορινθίου: «Συνέχεια δέχομαι body shaming»

«Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν» πρόσθεσε η ηθοποιός

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα του body shaming το οποίο συζητήθηκε έντονα ακόμη μια φορά, μετά την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι “Άδωνις.”

Η Μαρία Κορινθίου που έχει σχολιαστεί αρκετές φορές για το βάρος της σχολίασε σχετικά:

«Συνέχεια δέχομαι body shaming σχόλια, αλλά δεν με αφορά. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, με τα λάθη μου, τα καλά μου, τα κακά μου. Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν. Είναι τόσο μικρό…».

Σε προηγούμενη συνέντευξή της το Μάιο στο περιοδικό «ΟΚ!» η Μαρία Κορινθίου είχε δηλώσει πως:

«Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα “Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;”. Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουντζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

Τον Απρίλιο, σε μια ακόμη αναφορά της για την προσπάθειά της να χάσει κιλά, είχε δηλώσει:

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας. Τα περιττά κιλά είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στην δεύτερη καραντίνα ένιωθα ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο»

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This