Η κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη: «Ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες! Του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή»

Must Read

Δύσκολο είναι το τελευταίο διάστημα για τον Σταμάτη Γαρδέλη καθώς τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει τον οδήγησαν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να έχει αυτοκτονικές τάσεις. Έτσι ο δημοφιλής ηθοποιός αναγκάστηκε να πάει στην Α’ ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί.

Ενώ η μητέρα του ηθοποιού ισχυρίστηκε πως θα έβγαινε αυτήν την εβδομάδα, ο δικηγόρος του από την άλλη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως θα παραμείνει στην κλινική για ακόμη μία εβδομάδα ενώ του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

«Πράγματι ο Σταμάτης περνάει μια περιπέτεια. Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του, είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που προέρχεται που αφορούν αυθαίρετη δόμηση.  Η αιτία είναι η απόγνωση και η απελπισία, ότι έφτασε στο έσχατο σημείο. Μου είπε ότι συσσωρεύτηκαν πολλά πράγματα. Ζει μόνος του, έχει δύο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με τη μητέρα τους.

Μου είπε επίσης ότι ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες. Του χορηγείται μια φαρμακευτική αγωγή, έχε πολύ καλή συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος», είπε ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This