Αγνοείται η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία

Must Read

Με 14 νεκρούς και 600 τραυματίες, η Αλβανία μετράει τις πληγές της μετά τα 6,4R που ταρακούνησαν την χώρα. Ο σεισμός που είχε επίκεντρο το Δυρράχιο, ισοπέδωσε πολλά κτίρια και εγκλώβισε ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια.

Ανάμεσα σε αυτούς που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό ήταν και η οικογένεια της Μέγκι Ντριο, της πανελίστριας στην εκπομπή «ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου. Ανάμεσα στους ανθρώπους που αγνοούνται σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, είναι και μια ξαδέρφη της.

Η Μέγκι ευχαρίστησε μέσω τους προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το ενδιαφέρον και την στήριξη που δέχτηκε ενώ ανέβασε μια αλβανική σημαία συνοδεύοντας με την με λεζάντα «pray for Albania».

Δείτε επίσης: Δίπλα στη νεκρή γιαγιά του που τον έσωσε, ανασύρθηκε μικρό παιδί από τα χαλάσματα του σεισμού στην Αλβανία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This