Γαλλικά παθιασμένα φιλιά για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Γεωργία Σιακαβάρα

Ασυγκράτητοι σε φιλανθρωπικό γκαλά

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα ζουν όλο και πιο έντονα τον θυελλώδη έρωτά τους τον οποίο έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό πριν από περίπου ενάμιση μήνα και από τότε κάνουν αδιάκοπες δημόσιες εμφανίσεις και ανταλλάσσουν αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τα βλέμματα. Το ζευγάρι μάλιστα πρόκειται σύντομα να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στο σπίτι του δικηγόρου στο οποίο ήδη συζούν.

Η τελευταία έξοδος του αχώριστου ζευγαριού έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου παραβρέθηκαν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη δεξίωση δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον και έδιναν γαλλικά παθιασμένα φιλιά.


 

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η αγαπημένη του, Τζόρτζια Σιακαβάρα σχεδιάζουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ το μυστήριο αναμένεται να γίνει στο σπίτι του δικηγόρου στην Παιανία.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This