O Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει στη δισκογραφία

Την αποκάλυψη έκανε η Εύη Δρούτσα

Must Read

Η Εύη Δρούτσα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στο «Fame Story», στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και στην επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου στη δισκογραφία.
 
«Δεν μου αρέσει το Fame Story φέτος σε τίποτα. Το έχω ζήσει τόσα χρόνια. Πρώτα απ’ όλα, αρκετοί από τους παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν μπορείς να φέρνεις επαγγελματίες και να τους λες “δεν μου αρέσεις”. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια, δεν περίμενα να μπω για ένα επεισόδιο για να το διαπιστώσω» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ ήταν να πάω μόνιμα στο Fame Story, το είχα συνεννοηθεί 3 χρόνια τώρα με τον Νίκο. Ρωτήστε εκείνον τι έγινε. Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει συνεχώς αποφάσεις. Θέλει; Καλώς. Δεν θέλει; Μη θέλει. Του είπα ότι είχα πρόταση για μια άλλη δουλειά, θα είμαι ή θα φύγω; Όχι μου λέει, θα είσαι. Θα ξαναβρεθεί δουλειά, μη σκας».

Για το Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το MEGA» δήλωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να είναι ο Χατζηγιάννης εκεί, γιατί χάνει τον όρο “Χατζηγιάννης”. Είναι ένα όνομα. Όταν ένας τραγουδιστής μπλέξει με την τηλεόραση, πρέπει να την ξέρει πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει σε αυτό. Έχει αρχίσει και το γυρνάει διαφορετικά, ήταν πολιτικός, τώρα μπήκε σε εκπομπή. Ας δοκιμαστεί».

Τέλος η Εύη Δρούτσα, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αλκαίος ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά: «Τώρα γράφω πάλι για τον Αλκαίο και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ήταν ανακάλυψή μου ο Γιώργος, περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Με παίρνει χθες και μου λέει “ξέρεις τι έχω σκεφτεί; Τώρα θα γράψεις τους καλύτερους στίχους σου”. Κατάλαβα, λέω, τι μουσικές έχει γράψει. Είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης και καταλαβαίνει τον στίχο που του δίνεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This