Ιωάννα Τούνη: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 influencer στην Ελλάδα»

Μήπως προκαλεί λίγο...;

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη επικοινωνεί συχνά πυκνά με τους followers της και εκφράζει, μέσα από το instagram account της, τους προβληματισμούς της.

Η γνωστή influencer προσέχει πολύ την εμφάνισή της γι’ αυτό φροντίζει σχεδόν κάθε πρωί να κάνει γυμναστική ωστόσο θεωρεί πως πρέπει να κόψει τις βραδινές ατασθαλίες.

Το γεγονός αυτό εξέφρασε στους ακολούθους της και το ίδιο βράδυ φάνηκε πως τρώει σοκολάτα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύσουν να της θυμίσουν την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της.

«Συμπεθέρες μου έχετε δίκιο με τα μηνύματα που μου στέλνετε! Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να προσέχω το σώμα μου και την εμφάνισή μου αλλά όταν νιώθω ότι ο οργανισμός μου έχει ανάγκη μία συγκεκριμένη τροφή σοκολάτα π.χ. για λίγη ενέργεια ή οτιδήποτε… προέχει να μη στερηθώ αυτό που έχω τόσο όρεξη!

Πάντως ήταν σοκολάτα με στέβια. Αν οι γουρουνιές είναι με μέτρο και ανά διαστήματα και κάνετε και κάποια άσκηση παράλληλα νομίζω σώζεται. Γενικά δεν είμαι υπέρ του να κάνεις super αυστηρή διατροφή και να στερείσαι διαρκώς… ή ακόμα χειρότερα να πεινάς! Θέλει ισορροπία» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Η νεαρή επιχειρηματίας μάλιστα είναι αρκετά ενεργή και στο tik tok και πρόσφατα έκανε ένα καινούργιο trend.

Συγκεκριμένα οι χρήστες αυτής της πλατφόρμας χρησιμοποιούν το τραγούδι το Snik «ΟΑΕΔ» για να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους, κάνοντας lip syng τους στίχους «είναι βαριά η κούπα».

Έτσι λοιπόν η Ιωάννα Τούνη καυχήθηκε για το γεγονός ότι; «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 influencer στην Ελλάδα»

«Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια», συμπλήρωσε στο post της.

@j.touni

Ούπσ! Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια 🫢😂❤️🍿 #fyp #foryou #jtouni #touni #viral #varia #koupa #tiktokgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – defnotnicole

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This