O Kώστας Μπίγαλης είπε τι είναι αυτό που κάνει διαχρονικά τα τραγούδια του

O τραγουδιστής συνεργάζεται αυτή τη σεζόν με το Νίκο Βέρτη

Must Read

Ο Κώστας Μπίγαλης έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Νίκο Βέρτη και απάντησε στο τι είναι αυτό που κάνει τα τραγούδια του διαχρονικά.

Όπως είπε για τη σύμπραξή του με το Νίκο Βέρτη: «Προέκυψε τυχαία! Το είχε στο μυαλό του να κάνει αφιέρωμα στο πρόγραμμα του με τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ‘90. Μου πρότεινε λοιπόν να εμφανίζομαι ενδιάμεσα και να λέω κάποια τραγούδια μου. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και δέχτηκα».

Στην ερώτηση «Ποιο είναι το μυστικό που τα τραγούδια σας έγιναν διαχρονικά;» και ο Κώστας Μπίγαλης απάντησε: «Ο κόσμος αγαπάει αυτά τα τραγούδια γιατί του ξυπνούν μνήμες από την εφηβεία. Θυμάται γενικώς ό,τι ήταν συνδεδεμένο με αυτά τα τραγούδια. Ήρθε ένα παιδί και μου λέει ότι έδινε πανελλήνιες πριν από 30 χρόνια, αρχές δεκαετίας του ‘90 και επειδή είχε άγχος, άκουγε το “Ρίνα Κατερίνα”. Το οποίο είναι πολύ τιμητικό, όταν ένα ποπ τραγούδι, γιατί δεν έχω γράψει και τίποτα ορατόρια, παίζει ένα ρόλο έτσι καθοριστικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This