Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε ενώ εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων

«Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυα μου» εξομολογήθηκε

Must Read

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα “Απογευματινή” και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα ευτράπελα αλλά και το πιο δύσκολο περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Ένας παρουσιαστής ειδήσεων πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη στάση ζωής εκτός πλατό; Μπορεί να είναι ο εαυτός του;

«Η δική μου θέση από την πρώτη μέρα που μπήκα στη δημοσιογραφία ήταν αδιαπραγμάτευτη. Όταν παρουσιάζεις κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εκπροσωπείς ένα κανάλι, ένα σύνολο ανθρώπων. Συνεπώς εκείνη την ώρα δεν είσαι η Κατερίνα Παναγοπούλου μόνο. Είσαι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega. Υπάρχει μία θεσμική σύμβαση που, κατά τη γνώμη μου, οφείλεις να υπηρετείς».

Τι ευτράπελο μπορεί να συμβεί την ώρα ενός ζωντανού δελτίου;

«Ό,τι μπορείς να φανταστείς! Ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη του autocue και προσπαθείς να θυμηθείς τις ειδήσεις απέξω, πέφτουν μικρόφωνα, σπάνε ποτήρια. Μια φορά που είχαμε ζωντανή σύνδεση χάλασε το ακουστικό μου και ταυτόχρονα είχε κλείσει το autocue. Έκανα νοήματα για να μου πουν ποια είδηση έπαιζε μετά».

Ποιο περιστατικό δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Τις ημέρες των καταστροφικών πυρκαγιών. Είχαμε βγάλει σε ζωντανή σύνδεση πολίτη που είχε πει τη συγκλονιστική φράση “κάηκαν οι παιδικές φωτογραφίες των παιδιών μου, οι αναμνήσεις μου, έχω τα κλειδιά του σπιτιού μου στην τσέπη και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Δεν υπάρχει σπίτι. Έγιναν όλα στάχτη”. Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυα μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This