Oι δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καταβεβλημένος, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς»

Στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Must Read

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ξανά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέο κύκλο χημειοθεραπειών προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έχει μιλήσει γι αυτό ανοιχτά. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως πιστεύει πως ο θεός και ο μπαμπάς του τον βοηθούν.

«Στο νοσοκομείο ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να μου αλλάξουν θεραπεία σίγουρα θα κάτσω και μία με δύο μέρες να μην παρακολουθούν για να δω πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά, είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση η οποία με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από κει ψηλά» είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Για την επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα στο νοσοκομείο είπε: «Ήρθε να με δει, εγώ του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους με πήραν τηλέφωνο.. μου έδωσε κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει…Μου έδωσε κουράγιο μου είπε να πιστεύω στο Θεό, ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά… Μου έφερε το βιβλίο του, μου λέει “διάβασέ το είναι γραμμένο για τον νικητή ότι στο τέλος μου λέει θα νικήσει και θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω”».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This