Αποκαλύφθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έκαναν ρατσιστικά σχόλια για τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Must Read

Πριν ακόμη ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Mέγκαν Μαρκλ παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και φύγουν για τις ΗΠΑ, είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως κάποια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκαναν ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του γιου τους Άρτσι, όμως τα ονόματά τους δεν είχαν γίνει γνωστά.

Χθες το βράδυ, ο Πιρς Μόργκαν αποκάλυψε τα ονόματα των μελών της βασιλικής οικογένειας που σχολίασαν ρατσιστικά τον Άρτσι. Σύμφωνα με τον Πιρς Μόργκαν ο οποίος ανήρτησε στο Χ το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του, οι δύο φερόμενοι ρατσιστές στο βίβλιο που έχει κυκλοφορήσει είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον. 

Συγκεκριμένα είπε πως αν οι Ολλανδοί μπορούν να μπουν σε ένα βιβλιοπωλείο και να δουν αυτά τα ονόματα, οι Βρετανοί έχουν δικαίωμα επίσης να τα γνωρίζουν, αναφερόμενος στο βιβλίου του Omid Scobie.

«Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο – όπως είπα δεν το πιστεύω», είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα όσα αποκάλυψε.

Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ όπως ήταν φυσιολογικό αντέδρασε και πηγές του αποκάλυψαν στη Daily Mail πως «ήταν λάθος κίνηση», ενώ την περιέγραψαν ως «ντροπιαστική», «μοχθηρή», «άσχημη» ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εξετάζοντας όλες τις επιλογές τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This