Ελένη Χατζίδου: «Έχασα την ξαδέλφη μου 42 χρονών από καρκίνο στα κόκκαλα»

«Τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας, και γενικά αυτοί οι άνθρωποι» πρόσθεσε

Must Read

H Eλένη Χατζίδου, με αφορμή μια συζήτηση για την ηθοποιό Σάνεν Ντόχερτι που δίνει μάχη με τον καρκίνο εξομολογήθηκε πως η ξαφέλφη της έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 42 ετών από καρκίνο στα οστά-εκεί που έχει κάνει μετάσταση και ο καρκίνος της Αμερικανίδας ηθοποιού.

«Πόση δύναμη πρέπει να έχεις για να περνάς τόσο δύσκολες καταστάσεις και παρ’ όλα αυτά μέσα από αυτές να βγάζεις την αισιοδοξία σε όσους σε βλέπουν, είναι υγιείς και ασχολούνται με τα μικρά προβλήματα που τα θεωρούν μεγάλα… αλλά και με όσους δίνουν την ίδια μάχη με σένα», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και πρόσθεσε: «Επειδή έχασα την ξαδέλφη μου πριν από μερικά χρόνια, 42 χρονών, από καρκίνο στα κόκκαλα, που τώρα αυτό έχει και η Ντόχερτι. Τη δύναμη που είχε η ξαδέλφη μου δεν την έχει κανένας, και γενικά αυτοί οι άνθρωποι».

Ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της, Ετεοκλής Παύλου σημείωσε ότι: «Θεωρώ ότι -και από προσωπική εμπειρία-, ότι ο περίγυρος περνάει πιο δύσκολα από τον ασθενή. Αυτή είναι η άποψή μου. Υπάρχει ποτέ στιγμή που λες “Έχω τελειώσει με τη ζωή μου όλα όσα ήθελα να κάνω”; Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ποτέ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα το πιστέψετε αν σας πω ότι αν μου λέγατε “θα ήθελες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, να μην είσαι ο Ετεοκλής που είσαι, να μην σου έχει συμβεί τίποτα με το πρόσθετο μέλος” κλπ., θα έλεγα όχι. Τη ζωή μου την έχω χαρεί περισσότερο από όταν βγήκα από το νοσοκομείο, παρά τα προηγούμενα χρόνια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται. «Ακόμη και με εμένα, μερικοί άνθρωποι έφυγαν από δίπλα μου, γιατί πολλοί δεν αντέχουν να σε στηρίξουν. Μου έχει μείνει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και η χειρότερή σου ημέρα, για κάποιους ανθρώπους είναι όνειρο ζωής»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This