Ντάνιελ Νούρκα: «Μου έχουν ζητήσει μέσω social media, να φύγω από τη χώρα επειδή δεν είμαι Έλληνας»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλει την προσωπική του ζωή»

Must Read

Ο Ντάνιελ Νούρκα παρόλο που όταν έκανε την ελληνοποίηση και πήρε την ταυτότητα, σκέφτηκε να αλλάξει το όνομά του δεν το έκανε, καθώς νιώθει πολύ περήφανος για την καταγωγή του και δεν τον επηρεάζουν τα ρατσιστικά σχόλια.

Ο νεαρός ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία, πριν γίνει ηθοποιός είχε κάνει διάφορες δουλειές. Μία από αυτές ήταν και το μόντελινγκ. Για το ξεκίνημα του ως μοντέλο μίλησε ο ταλαντούχος ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι: «Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ μετά από παρότρυνση φίλης μου. Εγώ ήμουν πολύ ντροπαλός να χτυπήσω πόρτες. Έχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα για αυτήν, απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία. Όταν πήρα την ταυτότητά μου σκέφτηκα από Νούρκα το επώνυμό μου να γίνει Νούρκας αλλά δεν το έκανα».

Ο Ντάνιελ Νούρκα είπε επίσης: «Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός. Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά που είναι φίλη μου».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Ντάνιελ Νούρκα λέει: «Αν είμαι ελεύθερος και δω μια κοπέλα που μου αρέσει θα πάω να της μιλήσω, να την φλερτάρω. Η εμφάνιση σε μια γυναίκα σε τραβάει και ο χαρακτήρας σε κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η σύντροφός σου. Όταν δέχομαι φλερτ από άνδρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι».

«Μου έχουν ζητήσει μέσω social media, να φύγω από τη χώρα επειδή δεν είμαι Έλληνας», είπε για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλει την προσωπική του ζωή», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This