Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Μου φαίνεται πολύ κουραστικό που έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι»

«Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω» πρόσθεσε

Must Read

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε ακόμη μια φορά για τις φήμες περί χωρισμού με τον Κώστα Πηλαδάκη, αναφέρθηκε στο γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη αλλά και στα επαγγελματικά της.

«Πιθανό να με βλέπατε σε μια εκπομπή μόδας, αν μου γινόταν πρόταση, γιατί είναι ένα κομμάτι που το αγαπάω κι έχω και μια εξειδίκευση. Δέκα χρόνια μοντέλο, έχω κάποια εμπειρία. Τηλεοπτικά συζητάω κάποια πράγματα, δεν έχω κλείσει κάτι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως, ότι θα έρθει κάτι. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα πάλι στο Survivor. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει τον κύκλο του» είπε σχετικά με τα επαγγελματικά της.

«Τα δημοσιεύματα χωρισμού μου τα είχα διαψεύσει νωρίτερα από αυτή την έξοδο. Απλά, για κάποιον λόγο συνεχίζει να παίζεται αυτό το έργο. Με νευριάζει πάρα πολύ να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ, φαίνεται και στο πρόσωπό μου νομίζω. Μου φαίνεται πολύ κουραστικό που έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε παντρεύομαι» είπε αναφορικά με τις ερωτήσεις που δέχεται για το χωρισμό αλλά και το γάμο της και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε. Κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα. Δεν είμαι η κατάλληλη, αλλά μπορείς να το θέσεις ως την άποψη κάποιου ατόμου που του δίνεται βήμα. Εμείς συζητάμε για το αν θα παντρευτούμε ή όχι κι έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω, σε μια… Ας μην το συνεχίσω».

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να σχολιάσει ένα πολιτικό θέμα, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, αφού δεν ήταν ενημερωμένη: «Δεν διάβασα εκτενώς τι έγινε. Είδα τον τίτλο. Λέγεται ότι οφείλεται στον Βρετανό πρωθυπουργό. Δεν μπορώ να κρίνω. Δεν είμαι ενημερωμένη, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This