Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι να πηδάω από τον τέταρτο»

«Αλλά δεν το κάνω γιατί μετά από ώριμη σκέψη τα υπολογίζω» εξήγησε

Must Read

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει, για το σύζυγό της, για τα παιδικά της χρόνια και για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

«Από ψυχολογική κατάσταση είμαι να πηδάω από τον τέταρτο! Αλλά δεν το κάνω γιατί μετά από ώριμη σκέψη τα υπολογίζω. Με εκνευρίζει πολύ το ψέμα. Με έβγαλε έκτος εαυτού το ότι πήγα στην εταιρεία δίσκων μου και μου είπαν ψέματα ότι το “Έλα Ξανά”, δεν πούλησε πολύ και γι’ αυτό δεν πήρα χρυσό δίσκο. Εγώ εκ των υστέρων έμαθα ότι πούλησε» εξομολογήθηκε.

«Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός, όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι η μαμά μου ενθουσιάστηκε, ο πατέρας μου ανησύχησε μήπως αφήσω το διάβασμα. Ξεκίνησα επαγγελματικά 13 ετών, με πήγαιναν οι γονείς μου να τραγουδήσω μια φορά τη βδομάδα και με γύριζαν. Η ζωή μου ήταν και είναι το τραγούδι. Κάποτε έλεγα ότι ήθελα να γίνω καρδιολόγος» είπε για τους γονείς της και την παιδική της ηλικία.

 «Η ζωή χωρίς έρωτα είναι ασπρόμαυρη. Ο έρωτας που ζω τώρα είναι ένας έρωτας καταλαγιασμένος. Ήρεμος καμία σχέση με την φουρτουνιασμένη θάλασσα των πρώτων χρόνων. Αν δεν ερωτοτροπήσεις με το περιβάλλον, με τον προβολέα την ώρα που τραγουδάς τότε δεν έχεις και επιτυχία. Ο σύζυγος μου ήταν γυναικολόγος, μόνο που δεν με ξεγέννησε γιατί υπάρχει άγραφος νόμος, ότι αν κάτι δεν πάει καλά μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει την ζήλια μου στον σύζυγο μου» τόνισε για το ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή της.

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε και το σχόλιό της, για τη Eurovision, λέγοντας: «Την Μαρίνα Σάττι την γνωρίζω, η χροιά της φωνής της είναι πάρα πολύ καλή. Αναμένω να δω το τραγούδι της Eurovision και πως θα σκηνοθετηθεί. Η Έλενα Παπαρίζου με λέει ”μαμά της Eurovision”. Δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This