Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ποια είναι η αισθητική επέμβαση που έχει κάνει και γιατί αποκαλεί τον εαυτό της «Μάγισσα»

Must Read

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, στις μεταφυσικές της ανησυχίες, στον Απόστολο Γκλέτσο που κάποτε την διεκδίκησε και στους λόγους για τους οποίους απέχει από την τηλεόραση.

«Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος, αλλά και να είχα, δεν θα δεχόμουν, εκτός αν έπαιρνα τόσο πολλά λεφτά, να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι όσο περισσότερο σε εκτιμάνε τα αφεντικά, τόσο περισσότερο σε απωθούν» είπε για την αποχή της από τα τηλεοπτικά πράγματα.

«Δεν πλησιάζω στον γιατρό, ούτε στον αισθητικό. Έχω κάνει μόνο μπότοξ κι έχω φτιάξει τα μάτια μου, πριν 500 χρόνια, όταν γέννησα το παιδί μου. Τον θάνατο θα ήθελα να τον προλάβω εγώ, πριν με προλάβει αυτός. Είμαι τόσο εγωίστρια. Κολυμπώντας ας πούμε, θα ήθελα να φύγω. Μέσα στη θάλασσα. Θα ήταν ωραίο» είπε αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και τη σχέση της με το θάνατο.

«Έχω πολλές μεταφυσικές εμπειρίες, με ονομάζω μάγισσα. Τα όνειρά μου κι οι διαισθήσεις μου… Θυμάμαι όταν πέθανε ο Βασίλης Τσιλιβίκας είχα δει ένα προφητικό όνειρο και δύο μέρες μετά, ήρθε ο Γιάννης και μου είπε ότι πέθανε» εξήγησε για τις μεταφυσικές της ανησυχίες.

Για το σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, είπε: «Την πρώτη φορά που γνωρίστηκα με τον Γιάννη, έλεγα “μπα, δεν μπορώ εγώ με αυτόν, εγώ θέλω ένα στήριγμα”. Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει πολύ, του άρεσα. Εγώ με τον Γιάννη είχαμε κάνει ένα παιδί, θήλαζα ακόμα κι ο Απόστολος μου έλεγε “δεν γίνεται, θα έρθω μια μέρα με λουλούδια και θα πω στον Γιάννη ότι θα σε παντρευτώ εγώ, αφού δεν το έχει κάνει αυτός”. Μετά γίναμε φίλοι. Με τον Γιάννη μένουμε μαζί, αλλά δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι, σπανίως. Κάνει πάρα πολλή φασαρία, δεν μπορώ».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This