Γιώργος Καπουτζίδης: «Έζησα καλύτερα από όταν έκανα γνωστή τη σεξουαλικότητά μου»

«Για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου, που να το επικοινωνήσεις;»

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και αυτό που νιώθει θα το εκφράσει.

Ο γνωστός ηθοποιός που είναι υποστηρικτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, γεγονός το οποίο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», τον λύτρωσε.

«Έζησα καλύτερα από όταν έκανα γνωστή τη σεξουαλικότητά μου, γιατί οι σχέσεις, που απέκτησα με τους ανθρώπους είναι πια εξαιρετικά ειλικρινής. Πριν δεν κρυβόμουν απλά και ο άλλος δεν ήξερε πως να με προσεγγίσει. Κώστα στη ζωή μας μπορούμε να είμαστε ένας άνθρωπος μόνο, ο εαυτός μας.

Αν δε μπορούμε να είμαστε ολόκληρος ο εαυτός μας στο 100% τι να το κάνω; Και η σεξουαλικότητά μας είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, οι γονείς μας, το παρελθόν μας, η καταγωγή μας.

Παλιά σαν φοιτητής δυσκολευόμουν, δε μπορούσα να μιλήσω, φυσικά δε συμμετείχα, για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου, που να το επικοινωνήσεις; Τι να πεις; Ήμουν ένα παιδί, το οποίο με αγωνία προσπαθούσα να βρω, που να σταθώ δέκα λεπτά στο διάλλειμα, σε ποια παρέα να κολλήσω μόνο ως ακροατής.

Δε μπορούσα να μοιραστώ κάτι. Τι να πω; Δεν είναι μεγάλο βάρος; Μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά ή τουλάχιστον μεγάλωνα κάποτε, νιώθω ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα και υπάρχουν και πιο ασφαλή περιβάλλοντα, όχι όμως παντού.

Όλο αυτό με έκανε μοναχικό. Κλεινόμουν στο σπίτι. Να πάω που; Να μοιραστώ τι και με ποιον; Δε μπορούσα να πω, αυτό το οποίο ένιωθα να το μοιραστώ, για αυτό τι να να με φοβίσει η μοναχικότητα στην Αίγινα; Έχουμε ζήσει και χειρότερα, η μοναχικότητα στην Αίγινα έχει και χαρά», είπε μεταξύ άλλων στον Κώστα Τσουρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This