Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Μακριά από εμάς το κουλή δεξιά»

Όσα είπε για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνι».

Must Read

Είναι γνωστό πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ». Η αλλαγή αυτή στο τραγούδι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τον συνθέτη και στιχουργό του τραγουδιού Σταμάτη Κραουνάκη να εκφράζει την αντίρρησή του.

Ο ίδιος ωστόσο έκανε πιο σαφές ότι ενοχλήθηκε από την αφαίρεση της λέξης χοντρή από το εμβληματικό του τραγούδι.

Συγκεκριμένα πριν δύο ημέρες έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Άλσος όπου τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας πως: «Και που πηγαίνει και μια κουλή δεξιά Κυριακή να της φύγει το στρες. Μας πείραξε η χοντρή, τι να ‘φταιγε κι αυτή; Χοντρούλα είναι κι αυτή. Δεν πειράζει κι η χοντρή, τι να κάνει και η χοντρή; Άμα είσαι δεξιά κουλή θα σου φταίει και η φτωχιά χοντρή», είπε αρχικά.

«Μακριά από εμάς το κουλή δεξιά. Δεν τα πειράζουμε τα τραγουδάκια, τα αφήνουμε στην ησυχία τους. Εμένα δεν με νοιάζει, αλήθεια σας λέω, λατρεύω την Άλκηστις, 30 χρόνια φίλοι, έχουμε ζήσει, έχουμε πιει από τα ίδια ποτήρια, έχουμε κοιμηθεί στα ίδια στρώματα. Αλλά, σε αυτή την εποχή να φοβάσαι να μιλήσεις το τραγούδι γιατί είναι ένα body shaming της μόδας, το θεωρώ πολύ κουλή δεξιά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This