Η Φαίη Σκορδά έβγαλε… «αγκάθια»! (video)

Τα «έχωσε» στον Τριαντάφυλλο για ειρωνικό story κατά της Θεοδωρίδου

Must Read

«Τον τρύπησε σαν το τριαντάφυλλο», που λέει και το παλιό σουξέ του.

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τον Τριαντάφυλλο, εξαιτίας ενός ειρωνικού story που ανέβασε στο Instagram, το οποίο αφορούσε τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τελευταία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και, παρακολουθώντας την, ο Τριαντάφυλλος, έγραψε για εκείνη: «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας».

Τι ήταν να το δει η Φαίη; Άστραψε και βρόντηξε μέσα από την εκπομπή της: «Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το κατέβασε μετά… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος. Να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!» είπε η οικοδέσποινα του «Πρωινού», φανερά εκνευρισμένη και σε αυστηρό τόνο.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, ήρθε η απάντηση από τον τραγουδιστή.

Ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, και έγραψε στο σχόλιο: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια! Θα τα πούμε στο δικαστήριο ή εάν έχει τα κότσια να δείξει το στόρι να δείτε όλη την αλήθεια. Δεν φοβάμαι κανέναν, γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον! Απλά κρίμα για τα ψέματά τους».

https://www.instagram.com/p/BzIaRKAgpm4/?utm_source=ig_web_copy_link

https://vimeo.com/344584295

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This