Ετεοκλής Παύλου: «Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι»

«Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος» εξήγησε ο παρουσιαστής

Must Read

Mε αφορμή το βίντεο που έκαναν η Κατερίνα Βρανά και ο Διονύσης Ατζαράκης για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή “Breakfast at Star” τονίζοντας πως υπήρξε και ο ίδιος σε αμαξίδιο πριν βάλει πρόσθετο  μέλος στο πόδι του και κατέληξε πως ο κόσμος μας δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι.

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί…

Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23 -24, πόσες παρέες πάλευα να μη μείνω στην απ’ έξω και να ενταχθώ ξανά στην κοινωνία, που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω όπως όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This