Γιώργος Μαργαρίτης: «Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιος μου του είπα “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”»

«Κάποιος ήθελε μία παραγγελία να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του.»

Must Read

Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι να τραγουδάει. Από ηλικία 13 ετών μπήκε στον καλλιτεχνικό χώρο και από τότε δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να κάνει αυτό που αγαπάει.

Για τις εμφανίσεις του αλλά και τα καινούργια του τραγούδια μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι: «Είμαι από τους τραγουδιστές που το γλεντάω το τραγούδι. Στις εμφανίσεις μου στις Γραμμές θα ακουστούν τα καινούρια τραγούδια μου, “Όσκαρ” και ”Εμένα ξέχασέ με”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιος μου ότι θα γίνει τραγουδιστής του είπα “Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο για να βοηθήσουν τον γιο μου, θέλω να βρει μόνος του τον δρόμο του».

Όσον αφορά την μεγάλη του επιτυχία «Πεθαίνω για σένα» δήλωσε ότι: «Δεν το ήθελα στην αρχή το τραγούδι “Πεθαίνω για σένα”, άλλα μου το ζητάνε συνέχεια πάνω στην πίστα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, ο Γιώργος Μαργαρίτης αποκάλυψε «σταματούσαν τα αστικά λεωφορεία και κατέβαινε όλος ο κόσμος στο μαγαζί που τραγουδούσα, γινόταν πόλεμος. Μου είχαν πετάξει κάποτε λουλούδια και είχαν μέσα ένα ποτήρι και μου έκοψε το πόδι. Όσοι είναι της νύχτας ξέρουν ότι έχει δικούς της νόμους. Έχω δει πολλά πάνω στην πίστα. Κάποιος ήθελε μία παραγγελία να χορέψει και μας έδειχνε το όπλο του. Έβγαλα λεφτά από τη νύχτα άλλα αυτό που με νοιάζει είναι ότι κατάφερα να φτιάξω ένα σπίτι».

«Μέσα στο 2024 θα γράψω ένα βιβλίο με τη βοήθεια του Μίμη Ανδρουλάκη, θα έχει αποκαλύψεις», ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This