«Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ δανεικά και δεν μου τα έδωσε»

Τι απάντησε ο αγαπημένος τραγουδιστής

Must Read

Μια παρεξήγηση είδε το φως της δημοσιότητας με εμπλεκόμενους τον γνωστό στιχουργό και παρουσιαστή Δήμο Μυλωνά και τον αγαπημένο τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Ο Δήμος Μυλωνάς, υπό τη μορφή καταγγελίας, είπε:

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Του ζήτησα 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”.

Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα ο Λευτέρης Πανταζής, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες».

Ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Δήμος Μυλωνάς και απάντησε στην εκπομπή Super Κατερίνα:
«Είχε ξεμείνει στην Τουρκία κι εγώ τον έφερα πίσω, αυτό θυμάμαι. Τον βοήθησα να έρθει στην Ελλάδα. Από τότε έχουμε να μιλήσουμε, χρόνια. Έχουμε κάνει επιτυχίες μαζί, τον έχω βοηθήσει πολλές φορές και στο παρελθόν.

Έχω να του μιλήσω πολλά χρόνια, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτές τις ημέρες να μιλήσει έτσι για μένα. Κάποιον λόγο θα έχει για να το κάνει αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This