«Το χαστούκι στα Όσκαρ το αποκαλώ ιερό, έσωσε τον γάμο μας με τον Γουίλ Σμιθ»

Όσα αναφέρει στο βιβλίο της η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού

Must Read

Αποκαλύψεις, αναφορές και… λεπτομέρειες. Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ έλυσε πολλές απορίες. Αναφέρθηκε στην αφοσίωσή της στον δημοφική σταρ και επανέφερε κάποια από τα γεγονότα που συζητήθηκαν πολύ. Όλα αυτά στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Worthy» (Άξιος).

Μεταξύ άλλων, γράφει στο βιβλίο της πως το σκάνδαλο με το περιβόητο χαστούκι του άνδρα της στον Κρις Ροκ την βραδιά των Όσκαρ του 2022 έδωσε… μία ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους! «Σχεδόν δεν παρακαλούθησαν τα βραβεία εκείνη την χρονιά. Το αποκαλώ ‘ιερό χαστούκι‘, γιατί έπειτα από αυτό το γεγονός, για εμάς, ακολούθησαν ένα σωρό θετικά πράγματα», τονίζει.

Την στιγμή που ο σύζυγός της είχε προταθεί στην κατηγορία για τον «Καλύτερο Ηθοποιό», ο παρουσιαστής Κρις Ροκ έκανε ένα μάλλον αφελές κι άστοχο αστείο, αναφερόμενος στο ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ. Τότε, ο Σμιθ ανέβηκε στην σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή μπροστά στο κοινό, την στιγμή που τα Όσκαρ μεταδίδονταν ζωντανά σε όλο τον πλανήτη! Αυτή η στιγμή, έκανε λοιπόν μια επανεκκίνηση στην σχέση του ζευγαριού!

«Μετά από τόσα χρόνια που προσπαθούσα να καταλάβω αν θα έφευγα ποτέ από το πλευρό του Γουίλ, συνέβη αυτό το περιστατικό και βεβαιώθηκα ότι δεν πρόκειται να τον αφήσω ποτέ. Ποιος ξέρει πού θα ήταν η σχέση μας αν δεν είχε συμβεί αυτό;», συμπληρώνει ο γυναίκα του.

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο γάμος τους, με πάνω από 30 ολόκληρα χρόνια συνύπαρξης, βρισκόταν σε κρίση. Σημειώνει δε πως παρόλο που την βραδιά των Όσκαρ ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην Πίνκετ ως σύζυγό του, οι δύο είχαν σχεδόν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η Πίνκετ είχε μιλήσει για επαφές του ηθοποιού με μία νεαρότερή του τραγουδίστρια.

Σχετικά πάντως με τον νέο σάλο και το «ροζ σκάνδαλο» που βγηκε στην φόρα και μπλέκει τον Σμιθ σε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό Ντουέιν Μάρτιν πίσω στα ’90s, η σύζυγός του προτιμά την σιωπή.

Στο βιβλίο της, επίσης, μέσα σε όλα, η ηθοποιός περιγράφει πολλά από την ζωή της, την πορεία της στα φώτα ως ηθοποιός, τα εμπόδια που αντιμετώπισε στην παιδική της ηλικία ως παιδί εξαρτημένων γονιών, ενώ ομολογεί πως στην εφηβεία της ήταν έμπορος ναρκωτικών και όπλων! Πράγμα βέβαια όχι… ασυνήθιστο στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This