Η Πόπη Τσαπανίδου… στην εξωτική Καραϊβική

Ταξίδι αναψυχής

Must Read

Στην Καραϊβική και μακριά από την θορυβώδη επικαιρότητα, πολιτική και μη, βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις μίνι διακοπές της στα καταγάλανα νερά του δημοφιλούς αμερικανικού νησιωτικού συμπλέγματος, νοτιοανατολικά του κόλπου του Μεξικού.

Η δημοσιογράφος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι που ετοίμαζε, αλλά και για ένα πλοίο πολλών ωρών που θα έπαιρνε για τον τελικό προορισμό, διασχίζοντας τον Ατλαντικό: «Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα. Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας».

Η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της στα εξωτικά μέρη, παραμένοντας μακριά από τα τεκταινόμενα της ελληνικής πολιτικής και όχι μόνο σκηνής και γεμίζει τις μπαταρίες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This