Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως»

«Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό» πρόσθεσε

Must Read

O Aλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παλαιότερα μια σύντροφός του, του είχε προτείνει να κάνουν ένα παιδί αλλά να μην συγκατοικούν.

«Το είχα σκεφτεί. Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό.

Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί.

Ελάχιστες φορές (σ.σ. μου έχει λείψει που δεν έχω παιδί). Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει» εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This