Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιό του

Δείτε τη νέα του σύντροφο Σταυρούλα Εσαμπαλίδη

Must Read

Ο  Γρηγόρης Μπιθικώτσης, όπως φαίνεται έκανε το επόμενο βήμα μετά το διαζύγιό του από την Ελένη Τσιριγκάκη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life ο τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από το τραγούδι καθώς έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές εντός και εκτός Αθηνών και είναι ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ενώ σχεδιάζουν να περάσουν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ποια είναι όμως η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη; Aν και γέννημα θρέμμα Αθηναία κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο. Αγαπούσε την μουσική από παιδί. Συμμετείχε σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της και το να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι θεωρήθηκε φυσικό επακόλουθο. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2014 και έχει ερμηνεύσει έργα μεγάλων Ελλήνων μουσικοσυνθετών όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Μίνως Μάτσας και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Επίσης έχει τραγουδήσει μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μιχάλη Δημητριάδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Χαρούλα Λαμπράκη, την Μελίνα Κανά κ.α.

Την ακούσαμε επίσης να ερμηνεύει έναν παραδοσιακό αμανέ με τίτλο«Σμυρναίικο μινόρε» στην ταινία «Ευτυχία» για τη ζωή της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This