Αντώνης Παπαηλίας: «Του είπα “μπαμπά είμαι γυναίκα” και απάντησε “δεν πειράζει, Ολυμπιακός να μη γίνεις”»

«Ο πατέρας μου είναι Παναθηναϊκός γι αυτό» πρόσθεσε

Must Read

Ο Αντώνης Παπηλίας έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σουκού» και αναφέρθηκε στους ρόλους που υποδύεται καθώς και την αποδοχή και στην υποστήριξη που έχει λάβει από τους γονείς του για την τέχνη του καθώς και για τον εαυτό του.

Ο ηθοποιός έχει υποδυθεί αρκετούς γυναικείους ρόλους, όπως τη Νούλα και την Πελαγία, ενώ συμμετείχε και στο Just The Two Of Us.

«Επειδή η μητέρα μου είχε ράψει και την πρώτη τουαλέτα, ήταν μέσα στο κλίμα από την αρχή. Βγαίνοντας από το καμαρίνι, ήταν η μάνα μου και ο πατέρας μου απ’ έξω, έτσι όπως ήμουν τους λέω: Μπαμπά, είμαι γυναίκα και μου λέει δεν πειράζει παιδί μου, Ολυμπιακός να μην γίνεις. Είναι Παναθηναϊκός ο μπαμπάς μου, γι’ αυτό.» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν υπήρξε σημείο έντασης ή διαφωνίας με τον Τόνι Σφήνο. Είναι τόσο ήρεμος και ξέρεις από πριν τι είναι αυτά που θέλει, οπότε δεν τσακώνεσαι μαζί του» πρόσθεσε.

«Τα τακούνια της Νούλας στην εκπομπή είναι χαμηλά, δεν έχουμε θέμα. Της Πελαγίας στο θέατρο είναι παντοφλέ, αν και βάζω και μια ωραία γοβίτσα 16αρα αλλά την φοράω για λίγο, οπότε παλεύεται. Στη Λόλα φοράω από 12 και πάνω μόνιμα, αλλά δεν ήταν αυτό το πιο δύσκολο. Το πιο δύσκολο είναι μόνο όταν παίζουμε έξω και έχει πολλή ζέστη. Αυτό τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Παπαηλίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This