Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά ακόμα κλαίνε για τον μπαμπά! Γράφουν γράμματα κάτι που θέλουν να του πουν»

Must Read

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννη Μακρή αφήνοντας πίσω μία σύζυγο και δύο παιδιά.

Ενώ η Βικτώρια Καρύδα είχε μιλήσει στα παιδιά της για τον τρόπο που έφυγε από την ζωή ο πατέρας τους, εκείνα έμαθαν λεπτομέρειες ψάχνοντας στο ιντερνετ.

«Σαν να ήταν εχθές μου φαίνεται, δε θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, γιατί μου είναι πολύ στενάχωρο. Από τότε, που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη, ούτε για γιορτές και ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, εξαρτάται τη διάθεσή μου. Τα παιδιά είναι 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά πια είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, έχουν μπει στο ίντερνετ εδώ και 4 χρόνια το γνωρίζουν (πώς πέθανε ο πατέρα τους).

Ήταν σοκ για εμένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν κάτι…έτσι και αλλιώς θα μάθουν την αλήθεια», αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Happy Day».

Για τον χαμό του άντρα της μίλησε το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για το πως διαχειρίζεται εκείνη και τα παιδιά της την απώλειά του.

«Όπως γνωρίζεται έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας και όλη την αγάπη και το χρόνο την δίνω στα παιδιά μας. Τα παιδιά μου το έμαθαν από το ίντερνετ, ήταν τραγικό. Ήταν δύσκολο να τους εξηγήσω τον χαμό του πατέρας τους. Έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε χθες. Ακόμα κλαίμε για τον μπαμπά. Γράφουν γράμματα κάτι που θέλουν να πουν στον μπαμπά τους και τα βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του», εξομολογήθηκε.

«Είναι ένα θέμα λεπτό είναι δύσκολο να το συζητάμε. Κάθε ημέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου να την ανεβάσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Έβγαινα με έναν άνθρωπο που μου έκανε πρόταση γάμου, δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Εγώ για να ξανά παντρευτώ, να κάνω οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love. Δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This