Ριχάρδος Μυλωνάς: Απόδραση στην Τζια με… υπερπολυτελές σκάφος!

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής επέστρεψε στη χλιδάτη ζωή

Must Read

Ελεύθερος και… ωραίος απολάμβανε το περασμένο τριήμερο τις ομορφιές της Κέας και τις ανέσεις ενός υπερπολυτελούς σκάφους ο γνωστός ενεχυροδανειστής Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς.

Μπορεί, άλλωστε, ο 52χρονος «βασιλιάς του χρυσού» να έχει περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς ένα χρόνο πριν, το όνομα του ενεπλάκη στο παράνομο κύκλωμα κλεπταποδοχής και λαθρεμπορίου χρυσού, η εξάρθρωση του οποίου κατέληξε σε φιάσκο, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει αποποιηθεί τη χλιδάτη ζωή.

Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει το 30 μέτρων γιοτ, στο οποίο τον είδαν πολλοί να ζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία και αναρωτήθηκαν αν ήταν δικό του ή νοικιασμένο με ημερήσιο ναύλο, που θα (του) κόστιζε πολλά!

«Τίμησε» τα τοπικά προϊόντα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Τζια, ο Ριχάρδος έκανε και διάφορες αγορές. Μάλιστα, έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα τοπικά προϊόντα του νησιού, όπως φάνηκε κι από τις σακούλες που κρατούσε στα χέρια του, περπατώντας στους δρόμους του λιμανιού, ένας μελαμψός βοηθός του, που είχε… «λιώσει» από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τα σχέδια του ενεχυροδανειστή φαίνεται να «χάλασαν» μόνο τη Δευτέρα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, όταν το σκάφος κατευθύνθηκε προς την πανέμορφη παραλία της Καρθαίας, με τα πλακόστρωτα μονοπάτια που οδηγούν στα αρχαία μνημεία.

Εκείνη την ώρα, στο μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδος, που βρίσκεται πάνω στην παραλία, ιερουργούσε, παρουσία πλήθους πιστών, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος.

Το πανηγυρικό σκηνικό ανάγκασε τον Ριχάρδο Μυλωνά να την «κάνει» με… ελαφρά πηδηματάκια από την περιοχή και το πολυτελές γιοτ πήρε άλλη ρότα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This