Νεκτάριος Λεμονίδης: «Αν φλερτάρει κάποιος την Ελίζαμπεθ, θα του σπάσω τα μούτρα απλά»

Η αιχμηρή δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Must Read

Τρελά ερωτευμένοι είναι ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και δεν το κρύβουν. Το νιόπαντρο ζευγάρι όπου βρεθούν και όπου σταθούν εκφράζουν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους εθεάθη χτες σε κοσμική εκδήλωση και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για την σχέση τους αλλά και για τα σχέδιά τους.

«Φυσικά και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Στην ερώτηση αν θα επέτρεπε στην σύζυγό του να συμμετάσχει ξανά στο Survivor, απάντησε πως: «Φυσικά και θα της επιτρέψω να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ ο ίδιος την προτρέπω να πάει στο Survivor. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο Survivor».

«Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Έβαλα το πόδι μου σε νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει», τόνισε.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με εκείνη να απαντάει: «Δεν θέλω να μιλήσω για την συγκεκριμένη. Τι να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This