Τάσος Κωστής: «Διευθυντής καναλιού μου ζήτησε να κάνω τον Δρακουμέλ, ήταν αγενές»

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί απέρριψε αυτή την πρόταση

Must Read

Ο Τάσος Κωστής έδωσε μια συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική αλλά και  στο γεγονός ότι ένας διευθυντής καναλιού του ζήτησε να κάνει τον Δρακουμέλ στα Στρουμφάκια.

«Η οδηγία ήταν να κάνω τον κακό, για να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Εγώ είπα, δεν τον κάνω αυτό. Το είπα με τον δικό μου τρόπο, γιατί ήταν αιχμηρό και αγενές αυτό που έκανε. Και του απάντησα κι εγώ με αγένεια και πιο έντονα. Του είπα να πάει να κάνει αυτό που θέλει» είπε σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε να κάνει το Δρακουμέλ στα Στρουμφάκια.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ποια είναι η γνώμη του για τους ηθοποιούς που παίρνουν ρόλους επειδή έχουν πολλούς ακολούθους στα social media είπε: «Ποιος το κάνει αυτό, η παραγωγή; Ποιοι άνθρωποι θα έρθουν μόνο με τους followers χωρίς προσόντα; Και πόσο θα αντέξουν; Πώς επιλέγεις άνθρωπους να σου κάνουν τη δουλειά χωρίς προσόντα;»

Για το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική, απάντησε: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγω από μόνος μου και θα συμβεί όταν θα νιώσω ότι το σώμα μου και το μυαλό μου δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι. Δηλαδή να μπορώ να είμαι ο Τάσος Κωστής έστω και πέντε λεπτά».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This