Εύη Δρούτσα: «Έδωσα την κουζίνα μου, εγώ να μαγειρέψω για εμένα; Πότε μαγείρευα;»

Η στιχουργός ανέφερε επίσης πως στο παρελθόν είχε σχέση και συγκατοικούσε με γνωστό τραγουδιστή

Must Read

Η Εύη Δρούτσα άνοιξε το σπίτι της στον Νίκο Γεωργιάδη το δημοσιογράφο που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και μαζί έκαναν μια μεγάλη κουβέντα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Του έδειξε το καινούριο της μικρό σπίτι στο οποίο πήγε από επιλογή ενώ είπε πως πέταξε πολλά από τα πράγματα που είχε στο προηγούμενο σπίτι.

Αναφέρθηκε στο πως -τυχαία- έγινε στιχουργός, στα μεγάλα σουξέ που έκαναν οι στίχοι της,  στις καλές αναμνήσεις που έχει από το πρώτο Fame Story, στο καινούριο της σπίτι, στο ότι δεν μαγειρεύει στο τι μητέρα είναι με την κόρη της Μαργαρίτα, αλλά και στη σχέση που είχε κάποτε με έναν γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούσαν.

«Μένω έναν μήνα. Το έψαχνα πολύ καιρό αυτό το σπίτι. Είναι μικρό από άποψη. Όταν είσαι μόνος σου, δεν χρειάζονται τα περιττά. Έδωσα την κουζίνα μου. Εγώ να μαγειρέψω για εμένα; Πότε μαγείρευα; Αλλά παραγγέλνω και τρώω. Πήρα τον φούρνο μικροκυμάτων, γιατί μου αρέσει πολύ να κάνω μπρόκολο. Μπορώ να ζω μόνο με μπρόκολο», είπε για το καινούριο της σπίτι.

«Ούτε με νοιάζει ο καθρέφτης. Είναι ο καιρός που έκανα την ένεση της ελευθερίας. Άσε με, θα πεθάνουμε στους χρυσούς και στους πλατινένιους δίσκους. Δεν είμαι να ακούσω μουσικές. Κάνω τραγούδια σε νέους, αλλά δεν θα πάω σε έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει καθόλου τη φωνή του. Δεν μπορώ να σου πω ότι κάνω μια δουλειά και τελείωσε, όπως έκανα κάποτε και δεν πληρωνόμουν», δήλωσε.

Επίσης εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με κάποιον τραγουδιστή. «Είχα σχέση με τραγουδιστή, κράτησε καιρό. Μέναμε και μαζί», είπε η στιχουργός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This