«Έφυγε» ιδρυτικό μέλος των θρυλικών AC/DC και εμβληματικός ντράμερ

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

Must Read

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα AC/DC θρηνεί των απώλεια ενός ιστορικού μέλους. Όπως ανακοίνωσαν, χθες Σάββατο, πέθανε ο πρώτος ντράμερ της εμβληματικής hard rock-heavy metal μπάντας, Κόλιν Μπέρτζες, σε ηλικία 77 ετών.

«Είμαστε πολύ θλιμμένοι επειδή πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Κόλιν Μπέρτζες», αναφέρει το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στις σελίδες των AC/DC, χωρίς να διευκρινίζεται η αιτία θανάτου. «Ήταν ο πρώτος ντράμερ μας και ένας πολύ ευυπόληπτος μουσικός. Ευχάριστες αναμνήσεις, ρόκαρε εν ειρήνη Κόλιν», σημειώνεται.

Ο Κόλιν Μπέρτζες ωστόσο ίδρυσε στην πορεία του το συγκρότημα The Masters Apprentices, το οποίο κέρδισε μια θέση στο Hall of Fame της αυστραλιανής μουσικής βιομηχανίας εν έτει 1998.

Ο Κόλιν Μπέρτζες ήταν ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού γκρουπ, το οποίο έγινε διάσημο κυρίως με την αξεπέραστη επιτυχία «Highway to Hell» (1979), με επικεφαλής τον αρχικό τραγουδιστή Ντέιβ Έβανς, τον μπασίστα Λάρι Βαν Κριτ και τους κιθαρίστες Άνγκους Γιανγκ και Μάλκολμ Γιανγκ. Το συγκρότημα AC/DC δημιουργήθηκε το 1973, αλλά ο Κόλιν Μπέρτζες το εγκατέλειψε μόλις έναν χρόνο αργότερα. Την θέση του έκτοτε πήρε ο ντράμερ Φιλ Ραντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This