Η ανεπίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Σε κατάμεστη αίθουσα

Must Read

Μία λαμπερή εκδήλωση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την μαζική προσέλευση! Στην κατάμεστη αίθουσα του Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η αβάντ πρεμιέρ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου: «Poor Things».

Η επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στο Ολύμπιον αλλά και σε ειδική εκδήλωση στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσία μάλιστα του διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη. Ο Γιώργος Λάνθιμος, στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό που απηύθυνε στο κοινό τόνισε: «Δεν έχω πολλά να πω πριν την ταινία. Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα. Δυστυχώς ήθελε και η Έμα να είναι εδώ, αλλά αρρώστησε και δεν τα κατάφερε, αλλά σας λέει γεια σε άπταιστα ελληνικά και ότι λατρεύει την Ελλάδα. Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη».

Το «Poor things», ένας ύμνος στην γυναικεία χειραφέτηση, με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν, τον Γουίλιαμ Νταφόε και τον Μαρκ Ράφαλο θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την 1η Ιανουαρίου 2024. Στις 26 και 27 Δεκεμβρίου θα γίνουν κάποιες ειδικές προβολές με εισιτήριο σε ορισμένους κινηματογράφους. Βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Άλισντερ Γκρέι -και σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα- ο Έλληνας σκηνοθέτης αντιστρέφει τον μύθο του Φρανκενστάιν καταθέτοντας ουσιαστικά ένα καυστικό δοκίμιο πάνω στην ελευθερία και την χαρά του έρωτα, τις ταξικές ανισότητες και ακόμη: την ατομική και κοινωνική αυτοδιάθεση, την επιθυμία και την αγάπη. Η ταινία, σημειωτέον, μέτρησε επτά υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This