Δέσποινα Καμπούρη: «Εγώ δεν κατάλαβα τότε γιατί οι γυναίκες χαίρονται όταν κάνουν παιδιά»

Η δημοσιογράφος μιλάει για την σκληρή μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη!

Must Read

Η Δέσποινα Καμπούρη το 2014 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Ταρασιάδη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Έλενα και την Χριστίνα.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι πολύ αγαπημένο, ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει και η δημοσιογράφος παλαιότερα, μετά τη γέννηση του πρώτους τους παιδιού, ο γάμος τους είχε περάσει κρίση και βρέθηκαν στα πρόθυρα του χωρισμού καθώς εκείνη την περίοδο έδινε σκληρή μάχη με την επιλόχειο κατάθλιψη.

Για την δύσκολη αυτή περίοδο μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και αποκάλυψε πως την διαχειρίστηκε.

«Η περίοδος της λοχείας ήταν πάρα πολύ ζόρικη, ειδικά την πρώτη φορά αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι το έχω ξαναπεί, πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη πολύ βαριά. Δηλαδή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να φύγω και έφυγα από το σπίτι μου. Μετά αποφάσισα να κάνω θεραπεία, πήρα αγωγή για σχεδόν εννέα μήνες και συνήλθα την πρώτη φορά», είπε αρχικά.

«Ένας λόγος που ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί ήταν για να νιώσω την χαρά της μητρότητας, την οποία την πρώτη φορά δεν την κατάλαβα. Εγώ δεν κατάλαβα τότε γιατί οι γυναίκες χαίρονται όταν κάνουν παιδιά. Είναι τρελό αυτό που λέω αλλά δεν το κατάλαβα. Η αγάπη που έχω βέβαια για την Έλενα είναι ατελείωτη, μοναδική και την λατρεύω γιατί μαζί περάσαμε δύσκολα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ ήμουν 28 – 29 χρονών και εκείνη ένα βρεφάκι που το κουβαλούσα από σπίτι σε σπίτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Την δεύτερη φορά όμως που το περιβάλλον γνώριζε πια, εφόσον είχε συμβεί ήδη μια φορά, ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και πήγαν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ήταν όλα τέλεια την δεύτερη φορά. Ένιωσα αυτή τη χαρά της υποδοχής ενός μωρού στην οικογένεια και ήταν πολύ πιο εύκολα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This