Στάθης Σχίζας για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ίσως και η δεύτερη συμμετοχή μου στο Survivor να έκανε κακό»

Τι απαντάει στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη Διονυσία Κουκίου.

Must Read

Ο Στάθης Σχίζας έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά η σχέση τους έληξε άδοξα.

Για τον χωρισμό του με την instagramer μίλησε ο νικητής του Survivor 2022 στο περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε στα αίτια που τους οδήγησαν στον χωρισμό, εκτιμώντας πως μπορεί να ευθύνεται η πολύ δημοσιότητα.

«Η Αλεξάνδρα είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω πάρει πολλά πράγματα συναισθηματικά από εκείνη και το αντίστροφο. Θέλω να κρατάω τα θετικά, έχω διαγράψει τα όσα αρνητικά μπορεί να υπήρξαν στη σχέση μας και προχωράμε παρακάτω. Αυτή τη στιγμή η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εγώ κοιτάω το σήμερα και πολύ δειλά το αύριο.

Πριν μπω στο παιχνίδι είχα 200 followers στο Instagram και όταν βγήκα είχα 80.000. Οπότε ξαφνικά άρχισε να ασχολείται κόσμος με το τι κάνω στη ζωή μου, και δεν μιλάω μόνο για τα sites ή τις εκπομπές, ακόμη και οι άνθρωποι γύρω μου. Εγώ όμως έδινα την προσοχή μου στη σχέση μου και δεν με ένοιαζαν τα σχόλια. Θυμάμαι, είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε πήγα στο πατρικό μου και οι γείτονες από τα μπαλκόνια μού φώναζαν: “Περάσατε ωραία;”. Tα είχαν παρακολουθήσει όλα από τα social. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή κάποιος άλλος. Εμείς τους τα δίναμε όλα στο πιάτο», δήλωσε.

«Πιθανότατα η δημοσιότητα να μας έκανε κακό. Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Στο μέλλον, όταν κάνω ξανά σχέση, θα προσπαθήσω να την προστατεύσω περισσότερο. Ίσως και η δεύτερη συμμετοχή μου στο Survivor να έκανε κακό, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν ξέρω την απάντηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος δηλώνει μόνος αλλά είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Με φλερτάρουν πολύ, ειδικά στα social media, αλλά είμαι παραδοσιακός άντρας. Θέλω εγώ να διεκδικώ. Τώρα είμαι μόνος μου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Ο έρωτας χρειάζεται πολλή ενέργεια και με όλα αυτά που κάνω πια στη ζωή μου δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση.

Ωστόσο, πέρα από τους δικούς μου ανθρώπους, η προτεραιότητά μου είμαι εγώ. Θα ήμουν πολύ εγωιστής και αχάριστος αν δεν ένιωθα χαρούμενος με όλα όσα έχω στη ζωή μου. Νιώθω ευτυχισμένος. Αυτά που εγώ έχω τώρα δεδομένα, υλικά και μη, για κάποιους είναι τα ζητούμενα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Διονυσία Κουκίου, οι δυο τους διέψευσαν τις φήμες με τον Στάθη να τονίζει ότι: «Σιγά την ενέργεια, που υπήρχε με τη Διονυσία. Χαβαλέ κάναμε. Εδώ την είδα…την έχω δει και καμία φορά έξω μαζί με την Αμάντα. Η Αμάντα είναι πολύ φίλη μου, αυτό».

«Μην πάτε να βγάλετε κάτι που δεν ισχύει. Τον Στάθη τον ξέρω χρόνια πριν. Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί, ωραίο παιδί, αλλά είναι μικρός για εμένα», είπε η Διονυσία Κούκιου με την σειρά της στην εκπομπή «Γεια σου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This