Συντετριμμένες η μητέρα και η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη – Τα συγκινητικά λόγια των φίλων και συνεργατών του

Must Read

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή έξι, σχεδόν, μήνες μετά από τον χαμό του πατέρα του. Ο 39χρονος τραγουδιστής ταξίδεψε για την πόλη των αγγέλων σκορπίζοντας θλίψη σε φίλους αλλά και στην οικογένειά του.

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες του αδικοχαμένου ερμηνευτή που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο.

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές επικοινώνησαν με τα οικεία του πρόσωπα, τα οποία δεν μπόρεσαν να κρύψουν την θλίψη και τον πόνο που νιώθουν γι’ αυτό το θλιβερό γεγονός.

Δείτε επίσης: Χάρης Ακριτίδης για Νίκο Φλωρινιώτη: «Έπιασε η αδελφή του τα πόδια του και τα βρήκε παγωμένα»

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του τραγουδιστή, Μάχη και η αδερφή του Άννα οι οποίες με δυσκολία επικοινωνούν.

Η Σάσα Μπάστα στο «Πρωινό Σουσού»

«Καλημέρα. Μέρα σκέτο τι να πούμε; Είναι το καλύτερο παιδί. Τα λόγια περισσεύουν εδώ πέρα. Πραγματικά συλλυπητήρια στη μητέρα και στην αδερφή του και στους οικείους του, που ήταν τόσοι άνθρωποι που αγαπούσαν τον Νίκο. Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτόν τον άνθρωπο. Μόλις το πληροφορήθηκα να πω την αλήθεια. Το έμαθα δευτερόλεπτα πριν με πάρετε εσείς. Με ενημέρωσε ο σύζυγός μου που είδε μία δημοσίευση. Μιλήσαμε στη γιορτή του για πολλά, του είπα σε αγαπώ κι όταν βρεθούμε να τα πούμε» δήλωσε η Σάσα Μπάστα.

«Έμαθα μετά από κάποιες ημέρες ότι είχε μπει στην εντατική, αλλά θα μας ενημέρωναν αν καλυτέρευαν τα πράγματα. Ο Νίκος πραγματικά έδινε μάχη, δεν το έβαζε κάτω, ήταν μέσα στην καλή χαρά με το χαμόγελο ό,τι και να του συνέβαινε. Απλά ήταν πάρα πολύ γρήγορο όλο αυτό. Ήταν απλά πάρα πολύ επιθετικό. Δυστυχώς. Θα πάρω τηλέφωνο στην Άννα γιατί στη μάνα τώρα τι να πεις;» κατέληξε συγκλονισμένη η Σάσα Μπάστα.

Ελένη Καρουσάκη στη «Super Κατερίνα»

«Πριν τρεις μέρες πιστεύαμε ότι θα την γλυτώσει, ότι θα κάνει η Παναγία το θαύμα της αλλά δυστυχώς μας ξεγέλασε. Τον περισσότερο καιρό ο Νίκος ήταν σε καταστολή για να μην πονάει και είχε κάποιες αναλαμπές, καταλάβαινε, γελούσε…Ο Νίκος ήταν πάρα πολύ δυνατό παιδί, το καλοκαίρι κάναμε εμφανίσεις μαζί, το αγαπούσε αυτό που έκανε, του έδινε δύναμη η δουλειά, ήταν αρκετά καλύτερα αλλά μας γέλασε… Ο Νίκος με το που έβλεπε την αδελφή του Άννα, ηρεμούσε» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha η Ελένη Καρουσάκη ενώ αποκάλυψε πως μία από τις επιθυμίες του ήταν να κάνει ένα πάρτι για την γιορτή του αλλά και για την γιορτή της αδερφής του.

Ίνα Λαζοπούλου στο «Πρωινό»

«Ο Νίκος ήταν ένας άγγελος είχε πολύ αγάπη για την ζωή, δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, πιστεύαμε όλοι σε ένα θαύμα. Εχθές το βράδυ ήμουν μαζί του κα τον χάιδευα και το πρωί σήμερα που πετούσα για Θεσσαλονίκη είδα κλήση από την Αννούλα και το κατάλαβα. Δεν αντέχω να πάω στην κηδεία, δεν έχω πάει σε καμία κηδεία γιατί δεν μπορώ να το αντέξω», είπε αρχικά η Ίνα Λαζοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήμουν μαζί τους όλες αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από την ημέρα της γιορτής του που μπήκε και στο νοσοκομείο. Πριν ένα μήνα δουλεύαμε μαζί και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως ενώ ήμασταν τέλεια και τα πράγματα ήρθαν έτσι. Έχω τα τελευταία μας μηνύματα που μου λέει “σε αγαπώ πολύ”, δεν ήξερα ότι του ετοιμάζαμε έκπληξη για την γιορτή του».

Σπύρος Μπιμπίλας στην «Super Κατερίνα»

«Το Νίκο τον ήξερα από πάρα πολύ μικρό παιδάκι και λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του. Τον αγαπούσα, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί με πάρα πολλά όνειρα και είναι οδυνηρό ότι έφυγε τόσο νέος», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Γωγώ Γαρυφάλλου στο «Breakfast @ Star»

«Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου ξεσπώντας σε κλάματα.

«Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της», είπε σπαράζοντας η παρουσιάστρια.

Μάχη και Άννα Φλωρινιώτη στο «Πρωινό»

«Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…», είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη.

«Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου. Μας τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, μου πήραν τον αδερφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Σήμερα το πρωί «έφυγε». Κοιμόμουν δίπλα του και σηκώθηκα γιατί κάθε μισή ώρα του έβαζα θερμόμετρο. Και ξαφνικά είδα ότι τα χεράκια του ήταν παγωμένα και έτρεξα αμέσως στους γιατρούς. Ήρθε ο γιατρός και μου λέει “ξεκουράστηκε”», είπε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη είπε στη συνέχεια: «Είχε επιδεινωθεί η κατάστασή του την προηγούμενη φορά που μπήκαμε. Δεν ήξερε κάτι, αλλά είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κανονίζαμε να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δεν του λέγαμε ότι ο καρκίνος έχει προχωρήσει, αλλά καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει. Έκανε ανοσοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. Ξέραμε ότι θα έρθει το μοιραίο, μας το είχαν πει, αλλά δεν μπορούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύαμε σε ένα θαύμα».

Κλείνοντας, η Αννούλα Φλωρινιώτη ανέφερε: «Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

Η Αννούλα προσπάθησε να μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αλλά δεν τα κατάφερε το μόνο που μπόρεσε να πει είναι πως καταστράφηκε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This