Γωγώ Γαρυφάλλου: «Έχουμε άρνηση στο πένθος» – Έξοδος με την Αννούλα Φλωρινιώτη λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Must Read

Ένα story στο Instagram ανέβασε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων η Γωγώ Γαρυφάλλου, θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια που ακούστηκαν μετά την εορταστική έξοδό της ανήμερα τα Χριστούγεννα με την κουμπάρα της, Αννούλα Φλωρινιώτη, μόλις λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και διασκέδασαν γιορτάζοντας τα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου, ενώ σχετικό βίντεο «ανέβασε» η εορτάζουσα και στα social media, τα οποία γέμισαν με αρνητικά σχόλια τα οποία έκαναν αναφορά στο γεγονός του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, αδελφού της Αννούλας, μόλις λίγες ημέρες πριν, από καρκίνο.

Για να απαντήσει στα όσα καταλογίστηκαν στις δύο γυναίκες, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε τα εξής στο βίντεο-μήνυμά της:

«Κάνω αυτό το story για να τοποθετηθώ, διότι τα έχω πάρει εντελώς και τελείως στην κράνα. Πρώτον όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδερφό της δεν τον αγαπάει κανένας από όλους εσάς εκεί έξω. Δεύτερον ήταν ημέρες Χριστούγεννων, είχα τα γενέθλια μου. Όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω, για να χαμογελάει, γιατί και ο Νίκος μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα μας όπως και ο κύριος Γιάννης μας. Τώρα συνεχίζω. Ένα φιλικό ζευγάρι το οποίο μας αγαπάει πολύ μας είπε με το ζόρι να πάμε μόνο και μόνο, γιατί ήταν μέρες άγιες ημέρες, ήταν μέρες Χριστουγέννων και να μας κάνει να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Και να σας πω και κάτι ακόμα; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Για μας ο Νίκος είναι, ήταν και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης».

*φωτογραφία: video capture

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This