Η άγνωστη φιλανθρωπία του Βασίλη Καρρά που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

«Άρχοντας» στην πίστα, «άρχοντας» και στη ζωή

Must Read

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να μην είναι πλέον κοντά μας, όμως θα είναι πάντα δίπλα μας με τα τραγούδια του, αλλά και τις φιλανθρωπίες του που κρατούσε πάντα για τον εαυτό του και δεν τις διαφήμιζε.

Δεν ήταν «άρχοντας» μόνο στην πίστα, αλλά κυρίως στη ζωή, βοηθώντας όπου μπορούσε χωρίς να ζητάει τίποτε απολύτως και μάλιστα απαιτώντας να μένουν κρυφές οι κινήσεις του.

Μια τέτοια πράξη γενναιοδωρίας αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του και αφορά στο Ειδικό σχολείο Νάουσας!

Όπως αναφέρει η «Φωνή της Νάουσας», δημοσιεύοντας όσα αποκάλυψε ο Ν. Σπαθάκης για τη βοήθεια του Βασίλη Καρρά:

«Έφυγε και ο Βασίλης Καρρας στη γειτονιά των αγγέλων ! Τώρα θα μου πείτε τι σχέση υπάρχει μεταξύ ειδικού σχολείου και Καρρα θα το διαβάσετε παρακάτω !

Όταν το σχολείο μεταφέρθηκε στις τεχνικές σχολές , τα παιδιά αυξήθηκαν και οι ανάγκες είχαν μεγαλώσει αναγκαστήκαμε να μπούμε στη διαδικασία να αγοράσουμε ένα λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών ! Το κόστος ήταν πολύ μεγάλο , τόσο μεγάλο για την εποχή εκείνη που η αγωνία όλων μας ήταν αν θα μπορέσουμε να το πληρώσουμε !

Τελικά πήραμε το ρίσκο βάλαμε γραμμάτια και αρχίσαμε από διάφορες δωρεές και εκδηλώσεις να αποπληρώνουμε την αγορά του αυτοκινήτου ! Είχαμε φτάσει προς το τέλος και αφού είχαμε στραγγίζει από χρήματα να χρωστούμε μια μεγάλη δόση την τελευταία ! Το ποσο ήταν μεγάλο ! Τα πράματα μερα με τη μερα άρχισαν να σφίγγουν και υπήρχε ο κίνδυνος να χαθεί το λεωφορείο ! Βοήθεια από πουθενά !

Πάνω στην αγωνία μας έπεσε η ιδέα να ζητήσουμε τη βοήθεια του Βασίλη ! Τι είχαμε άλλωστε να χάσουμε; Είχαμε ακούσει για τις φιλανθρωπίες του και έτσι ένα βράδυ επισκέφτηκε το μαγαζί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη μια αποστολή του ειδικού σχολείου ! Καθήσαμε και περιμέναμε να έρθει ! Πράγματι μετά από ώρα εμφανίστηκε και ο μετρ του μαγαζιού του είπε ότι τον περιμένουν κάποιοι γιατί τον ήθελαν !

Κύριοι ποιοι είστε και τι θέλετε ! Έτσι απλά ! Είμαστε από το ειδικό σχολείο και θέλουμε να μας βοηθήσετε και να μας δώσετε ότι έχετε ευχαρίστηση και του αναφέραμε το λόγο που τον επισκεφτήκαμε ! Ποσο είναι το ποσο για να ξοφλήσετε! Κοιταχτήκαμε ! Το ποσο ήταν πολύ μεγάλο ! Με δισταγμό του είπαμε τόσα ! Δεν είπε τίποτε! Έφυγε και σε λίγο γύρισε με έναν φάκελο γεμάτο λεφτά ! Ήταν το ποσο που οφείλαμε ! Δικά σας μας είπε με εκείνη στη βαριά φωνή του ! Με έναν όμως όρο ! Να μην το μάθει ποτέ κανένας ! Τον ευχαριστήσαμε και φύγαμε !

Στο δρόμο για την επιστροφή κανένας δεν μιλούσε ! Τέτοια πράξη αλτρουισμού και τόσο ντόμπρα συμπεριφορά μόνο ένας Καρρας θα μπορούσε να έχει ! Χωρίς να μας γνωρίζει μας έδωσε χωρίς κανένα αντάλλαγμα ! Το μόνο όρο που μας έβαλε επαναλαμβάνω ήταν να μην το μάθει κανένας !

Τώρα που έφυγε από κοντά μας και δεν υπάρχει καμία δέσμευση είναι χρέος μου να το αναφέρω ! Έτσι σώθηκε το λεωφορείο γιατί στο δρόμο μας ο Θεός μας έριξε έναν άγγελο όπως ήταν ο Βασίλης Καρρας !!! Αιώνια του η μνήμη !!!».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This