Δεν άρεσε στη Σκορδά το γλυκό: «Το κέρατό μου! Είναι ανάγκη να το πεις στην τηλεόραση;»

Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Σκαρμούτσος

Must Read

Δεν έπεισε τη Φαίη Σκορδά με το γλυκό του ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να το πει στον αέρα της εκπομπής της.

Η Φαίη «ξίνισε» μόλις γεύτηκε το μιλφέιγ με μους λευκών τυριών και μαρμελάδα φράουλας του γνωστού σεφ, δηλώνοντας ότι δεν της άρεσε, με αποτέλεσμα ο Δήμητρης Σκαρμούτσος να της απαντήσει… σαν να μην γράφουν οι κάμερες.

«Δεν μου αρέσει» είπε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να καταπιεί το μιλφέιγ με τα τυριά και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε: «Το κέρατό μου. Είναι ανάγκη να το πεις στην τηλεόραση; Κάνε ψέματα ότι σου αρέσει».

Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φάει τα αλμυρά τυριά στο γλυκό και στη συνέχεια ρώτησε αν υπάρχει διαφήμιση…

«Όχι, μίλα ελεύθερα. Καλά πήγε κι αυτό. Αγγελική μου, ελπίζω να ακούς. Να τη χαίρεσαι την παρουσιάστριά σου» δήλωσε ο σεφ με την παρουσιάστρια να απαντάει εκ νέου, ότι το γλυκό του ήταν πολύ αλμυρό: «Είναι σαν να τρως τυροκαυτερή με φράουλα» σχολίασε με τον Σκαρμούτσο να δηλώνει ότι φεύγει από το πλατό.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This