Παύλος: Εξηγεί γιατί έκανε για πρώτη φορά γιορτές μακριά από την οικογένειά του

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του

Must Read

Ο Παύλος βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς στις 10 Ιανουαρίου θα τελεστεί στο Τατόι το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του στην οποία ταξιδεύει με πλοίο για να έρθει στη χώρα μας και πολλοί αναρωτήθηκαν το γιατί. Ο λόγος είναι ότι μετά το χειρουργείο που έκανε στο μάτι του απαγορεύεται να μπει σε αεροπλάνο.

Ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγε στις Μπαχάμες με την υπόλοιπη οικογένειά του για να κάνει γιορτές και τις πέρασε στην Ελλάδα μαζί με καλούς του φίλους.

«Είχα το θέμα με το μάτι μου και δεν μπορούσα να ταξιδέψω με το αεροπλάνο και ήρθα εδώ για να είμαι με τους φίλους μου και να μπορώ να παραβρεθώ στις 10 του μηνός εδώ. Εκτός από το μνημόσυνο εδώ, θέλαμε να κάνουμε κάτι και στο Λονδίνο. Πάντα είμαι στην Ελλάδα, αλλά ταξιδεύω πάντα», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This