Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Mπήκα στο κινητό του συντρόφου μου για να βρω κάτι άλλο και με πήγε και σε… άλλα πράγματα»

«Μου έχει τύχει δύο φορές» είπε η τραγουδίστρια

Must Read

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του συντρόφου της.

«Θα σου απαντήσω με έναν στίχο από το νέο μου τραγούδι. “Τα αισθήματά μου είναι δικά μου, γι’ αυτό να μην πατάς εκεί”. Θα πω όχι στην παρακολούθηση συντρόφων. Δεν έχω ψάξει κινητό επί τούτου, μπήκα για να βρω κάτι άλλο, και με πήγε το ρημάδι και σε… άλλα πράγματα. Μου έχει τύχει δύο φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, γιατί εσείς οι άντρες θέλετε να ελέγχεται όχι μόνο το τηλέφωνο της κοπέλας σας, αλλά και το μυαλό της», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This