Η Ελένη Καρακάση από τις «Άγριες μέλισσες» κάνει χριστουγεννιάτικες βουτιές!

Must Read

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες στο Διαφάνι, το διάσημο πλέον ανά την Ελλάδα φανταστικό χωριό του θεσσαλικού κάμπου, όπου εκτυλίσσεται η ιστορία της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Η κυρα-Ρίζω, κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, ευχήθηκε στους followers της στο Instagram καλά Χριστούγεννα από παραλία της Αττικής, όπου έκανε πρόσφατα ακόμη ένα χειμερινό μπάνιο παρέα με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Γαλάνη και το χαριτωμένο σκυλάκι του τελευταίου. «121η Αυγούστου!!!! Καλά Χριστούγεννα, αδέρφια!!!!!» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός και τραγουδίστρια, αναρτώντας στον λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε στην πλαζ.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Καρακάση, εκτός από τις «Αγριες μέλισσες», που σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, συμμετείχε και στη μουσική παράσταση «Σερσέ λα φαμ», που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Δείτε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ούτε η γυναίκα ανέχεται πολλά σήμερα ούτε ο άνδρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This