Ο εμμονικός θαυμαστής της Πηνελόπης Πλάκα

Must Read

«Οι ωραίοι έχουν χρέη» τραγουδούσε κάποτε ο Χρήστος Δάντης. Τι γίνεται, όμως, με τις ωραίες, όπως, για παράδειγμα, η Πηνελόπη Πλάκα;

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», η εξωτερική της εμφάνιση τράβηξε κοντά της κάποια στιγμή έναν εμμονικό θαυμαστή, που της έγινε… εφιάλτης.

«Δεν ξέρω καν αν αυτοί οι άνθρωποι είναι θαυμαστές ή κάτι άλλο. Ο θαυμαστής θα έρθει ευγενικά, θα σου πει δυο λόγια και τέλος. Μου έχει συμβεί να με ενοχλεί κάποιος, στέλνοντάς μου επίμονα μηνύματα, να γίνεται εμμονικός. Ξεπέρασε τα όρια και τα φυσιολογικά πλαίσια» είπε σε συνέντευξή της η ηθοποιός, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Καρακάση από τις «Άγριες μέλισσες» κάνει χριστουγεννιάτικες βουτιές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This