H Eλένη Βουλγαράκη ήταν εκεί όταν ο Φώτης Ιωαννίδης έκοψε την τούρτα του

Και κάπως έτσι μάλλον επιβεβαίωσε τη σχέση τους

Must Read

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης φημολογείται πως είναι σε σχέση με την 34χρονη πανελίστρια της εκπομπής “Το Πρωινό” Ελένη Βουλγαράκη, και μάλιστα οι δυο τους λέγεται ότι πήγαν διακοπές τις γιορτές που μας πέρασαν στο Λονδίνο.

Μπορεί ακόμη επίσημα κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση τους, ωστόσο οι φήμες λένε πως είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες, ενώ τους γνώρισε ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας Κώστας Αναγνωστόπουλος (μισθοφόρος).

Χθες, η Ελένη Βουλγαράκη μάλλον επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη καθώς αναδημοσίευσε μια φωτογραφία από την τούρτα του επιθετικού του τριφυλλιού ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This